Feliratkozás blogértesítőre

Jogi közlemény

 

Adatvédelmi nyilatkozat / Biztonság / Felelősség

 

 

Hogyan használhatod fel az itt található információkat a saját honlapodon, médiádban?

A Menedzsmentor honlapon található minden információ a szerző szellemi tulajdona. A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a szerző írásos beleegyezésével lehet.

Kifejezetten szeretjük, ha máshol megjelenik egy cikkünk, tanulmányunk egészben vagy részletekben. Ha szeretnéd felhasználni valamelyik cikket, egyeztess velünk az info(kukac)menedzsmentor.com-on.

Mindössze annyit kérünk, hogy

  • a publikáció előtt hadd nézzük meg az általad szerkesztett anyagot,

  • a publikáció címe alatt jelenjen meg a szerző neve (Dr. Dobay Róbert), a cikk végén a forrást így jelöld meg: "Forrás: Menedzsmentor (www.menedzsmentor.com)".

Az engedélyezés nem automatikus, minden esetben a szerző előzetes írásos engedélye szükséges. Fenntartjuk magunknak a jogot az engedély indoklás nélküli megvonásához vagy megtagadásához a publikáció előtt, közben és után.

 

 

Néhány jogi megjegyzés, amit érdemes figyelembe venned a honlap használatakor:

 

A Honlap használatának feltételei

A szerző engedélyezi a Menedzsmentor honlapján (a "Honlapon") található anyagok letöltését, azzal a feltétellel, hogy az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartod.

A jelen Honlapon található anyagokat kizárólag a szerző engedélyével vagy jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

 

A szerző elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése mellett. A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk. A regisztráció során arra kérünk, hogy részünkre olyan információkat adj meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. A szerző nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A szerző, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű; adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az adataidat kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez kifejezetten felhatalmazást adtál. A regisztráció során tudomásomra jutott személyes adataidat semmilyen körülmények között nem teszem - a kifejezett jóváhagyó hozzájárulásod nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve ha erre jogszabály kötelez, illetve a hatósági eljárás eseteit. A szerző a Honlap szolgáltatásainak igénybe vétele során, az általad közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

 

A szerző elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében az IT-asszisztens Web Hostingot használja, mely megfelelõ fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi és biztosítja az online módon gyűjtött információt.
 

 

A szerző nem vállal felelősséget a Honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.