SZEMÉLYRE SZABOTT FEJLŐDÉS MUNKATÁRSAKNAK

GYAKORLATORIENTÁLT

Mikrotanulási lehetőséget biztosít (3-5 perc), így a munkatársakat nem kell sok időre kiszakítani a mindennapi feladataikból.

MINDIG ELÉRHETŐ

Gyorsan és könnyen hozzáférhető: okostelefonon, tableten vagy PC-n. A kollégák azonnali segítséget kapnak, akár az irodában dolgoznak, akár a gyártóterületen vannak. Gyakorlati támogatást nyújt szükség esetén, bárhol, bármikor.

SZÓRAKOZTATÓ

Játékos elemek szórakoztatóvá teszik a használatot és segítik a motiváció fenntartását a fejlesztési folyamatban.

Az Act2Manage egy olyan innovatív, viselkedésváltozást segítő eszköz, ami lehetővé teszi a munkatársak számára képességeik, teljesítményük fejlesztését és karrierjük építését. A leggyakrabban felmerülő munkahelyi dilemmák és munka-szituációk megoldását támogatja, emlékeztetőkkel és nyomon követő funkcióval biztosítja a megszerzett tudás gyakorlatba ültetését, és játékos elemekkel teszi élvezetessé a fejlődést.

ELŐNYÖK, TULAJDONSÁGOK

TAPASZTALATI TANULÁS

A felhasználók konkrét vállalásokat tesznek, teendőket határoznak meg maguknak, hogy ki tudják próbálni a tanultakat a munkájukban. Az alkalmazás nyomon követi a teendők teljesülését, és különféle üzenetekkel emlékezteti azok elvégzésére.

EGYSZERŰ

A tartalom könnyen érthető és alakítható a különböző felhasználói csoportok igényeinek megfelelően. Mindez lehetővé teszi, hogy a munkatársak a lehető legrelevánsabb tartalmakat érjék el, és hatékonyan használják fel az értékes idejüket.

JÁTÉKOS

Életszerű, gyakran felmerülő kérdésekre, dilemmákra, szituációkra ad választ. Vicces trófeák, pontrendszer és tanulási kihívások segítik a motiváció fenntartását.

KÖZÖSSÉGI TANULÁS

A beépített üzenőfalon a csapattagok megoszthatják egymással a gondolataikat, felhívhatják a figyelmet egy-egy problémára, lehetőségre, így segítve egymást a fejlődésben.

ON-THE JOB

A tanulás bárhonnan, bármikor végezhető, folytatható és újrakezdhető, amikor azt a kollégák szükségesnek érzik. Választ kereshetnek az éppen aktuális problémájukra vagy haladhatnak kurzusszerűen is.

TUDOMÁNYOS ALAPOK​

A viselkedéstudomány, a pozitív pszichológia és a játékosítás bizonyított hatása támogatja a munkatársakat a fejlődésük során abban, hogy erőfeszítéseik valós teljesítménnyé alakulhassanak.

HOGY MŰKÖDIK?

VÁLASSZ TÉMÁT VAGY KERESS EGY KÉRDÉST CÍMSZÓ ALAPJÁN
OLVASD EL A JAVASLATOKAT
TÖLTSD KI A TESZTET, HOGY ELLENŐRIZD A MEGÉRTÉSED
ÁLLÍTS BE VÁLLALÁST AZ ÚJ TUDÁS GYAKORLATBA ÜTLETÉSÉHEZ

Tanulási utak

Tanulási utak

Amellett, hogy az Act2Manage támogatja a felhasználókat a mindennapokban felmerülő munkahelyi dilemmáik megoldásában, a kurzusszerű használathoz a tartalmakat háromféle módon tettük testre szabhatóvá: 1) a felhasználó saját tanulási utakat állíthat össze a preferenciáinak és az érdeklődésének megfelelően, 2) mi magunk is összeállítottunk tanulási utakat a tipikus munkahelyi szituációkhoz kapcsolódóan, például amikor a munkatárs kihívást jelentő projektfeladatot kap, tudatosabban szeretne fejlődni és karriert építeni, vagy először bízzák meg vezetői felelősséggel, 3) aktuális szervezeti témák, változási kezdeményezések támogatására is létrehozhatunk egyedi tanulás utakat a megbízó vállalat számára.

Haladás nyomon követése

Haladás nyomon követése

A fejlődést nagy mértékben elősegíti a rendszeres utánkövetés és az előrehaladás monitorozása. Az Act2Manage applikáció Előrehaladás menüpontjában egy helyen lehet megtekinteni az eredményekkel kapcsolatos adatokat, mint például az összegyűjtött pontok és trófeák, a befejezett tartalmak, a beállított és elvégzett teendők, valamint a munkatársaknak adott pozitív visszajelzések.

PARTNEREK, AKIK BIZALMAT SZAVAZTAK AZ ACT2MANAGE APPLIKÁCIÓNAK​

Innovatív technológia piacvezetőknek

RÓLUNK MONDTÁK

Innovatív technológia piacvezetőknek

0

felhasználó

0

ügyfél

0

% aktivitás

KÉRJ INGYENES HOZZÁFÉRÉST!

Írj nekünk LinkedIn-en!