INSTANT VEZETŐI TÁMOGATÁS

project man

GYAKORLATORIENTÁLT

Mikrotanulási lehetőséget biztosít (3-5 perc), így a vezetőt nem kell sok időre kiszakítani a mindennapi feladataiból.

virtualis menedzser

MINDIG KÉZNÉL VAN

Gyorsan és könnyen hozzáférhető: okostelefonon, tableten vagy PC-n. A vezetők azonnali segítséget kapnak, akár az irodában dolgoznak, akár üzleti úton vagy épp ügyfélnél vannak. Gyakorlati támogatást nyújt szükség esetén, bárhol, bármikor.

jatekos

SZÓRAKOZTATÓ

Játékos elemek szórakoztatóvá teszik a használatot és segítik a motiváció fenntartását a fejlesztési folyamatban.

Az Act2Manage egy olyan innovatív, viselkedésváltozást segítő eszköz, ami lehetővé teszi menedzserek számára a vezetői képességeik fejlesztését és a munkavállalói elkötelezettség növelését. Emlékeztetőkkel és nyomon követő funkcióval támogatja a megszerzett tudás gyakorlatba ültetését, és játékos elemekkel teszi élvezetessé a tanulást.

ELŐNYÖK, TULAJDONSÁGOK

TAPASZTALATI TANULÁS

A felhasználók konkrét vállalásokat tesznek, teendőket határoznak meg maguknak, hogy ki tudják próbálni a tanultakat a munkájukban. Az alkalmazás nyomon követi a teendők teljesülését, és különféle üzenetekkel emlékezteti a vezetőt azok elvégzésére.

EGYSZERŰSÉG

A tartalom könnyen érthető és alakítható a különböző felhasználói csoportok igényeinek megfelelően. Mindez lehetővé teszi, hogy a vezetők a lehető legrelevánsabb tartalmakat érjék el, és hatékonyan használják fel az értékes idejüket.

JÁTÉKOS

Életszerű, gyakran felmerülő vezetői kérdésekre, dilemmákra, szituációkra ad választ. Vicces trófeák, pontrendszer és tanulási kihívások segítik a motiváció fenntartását.

KÖZÖSSÉGI TANULÁS

A beépített üzenőfalon a csapattagok megoszthatják egymással a gondolataikat, felhívhatják a figyelmet egy-egy problémára, lehetőségre, így segítve egymást a fejlődésben.

ON-THE JOB

A tanulás bárhonnan, bármikor végezhető, folytatható és újrakezdhető, amikor a vezetők szükségesnek érzik. Választ kereshetnek az éppen aktuális problémájukra vagy haladhatnak kurzusszerűen is.

TUDOMÁNYOS ALAPOK​

A viselkedéstudomány, a pozitív pszichológia és a játékosítás bizonyított hatása támogatja a vezetőket a fejlődésük során abban, hogy erőfeszítéseik valós teljesítménnyé alakulhassanak.

HOGY MŰKÖDIK?

VÁLASZD KI A TÉMÁD VAGY KERESS EGY KÉRDÉST CÍMSZÓ ALAPJÁN
folyamat app
OLVASD EL A JAVASLATOKAT
TÖLTSD KI A TESZTET, HOGY ELLENŐRIZD A MEGÉRTÉSED
folyamat app 3
ÁLLÍTS BE VÁLLALÁST AZ ÚJ TUDÁS GYAKORLATBA ÜTLETÉSÉHEZ

Tanulási utak

Tanulási utak

Amellett, hogy az Act2Manage támogatja a felhasználókat a mindennapi vezetői dilemmáik megoldásában, a kurzusszerű használathoz a tartalmakat háromféle módon tettük testre szabhatóvá: 1) a felhasználó saját tanulási utat állíthat össze a preferenciáinak és az érdeklődésének megfelelően, 2) mi magunk is összeállítottunk tanulási utakat a tipikus vezetői helyzetekhez kapcsolódóan, például amikor először kap vezetői pozíciót, nagy kihívást jelentő projektfeladattal bízzák meg, vagy szükségét érzi az általa vezetett területen a csapatkohézió erősítésének, 3) aktuális szervezeti témák, változási kezdeményezések támogatására is létrehozhatunk egyedi tanulás utakat.

Haladás nyomon követése

Haladás nyomon követése

A fejlődést nagy mértékben elősegíti a rendszeres utánkövetés és az előrehaladás monitorozása. Az Act2Manage applikáció Előrehaladás menüpontjában egy helyen lehet megtekinteni az eredményekkel kapcsolatos adatokat, mint az összegyűjtött pontok és trófeák, a befejezett tartalmak, a beállított és elvégzett teendők, valamint a munkatársaknak adott pozitív visszajelzések. Emellett a Vezetői értékelés funkció is használható a haladás nyomon követésére, a visszajelzési ciklus megismétlésével három havonta.

PARTNEREK, AKIK BIZALMAT SZAVAZTAK AZ ACT2MANAGE APPLIKÁCIÓNAK​

Innovatív technológia piacvezetőknek

RÓLUNK MONDTÁK

Innovatív technológia piacvezetőknek

0

felhasználó

0

ügyfél

0

% aktivitás

KÉRJ INGYENES HOZZÁFÉRÉST!

Írj nekünk LinkedIn-en!