TÁMOGATÁS LEAN SZEMLÉLETŰ VEZETŐKNEK

GYAKORLATORIENTÁLT

Mikrotanulási lehetőséget biztosít vezetési és lean szakmai témákban (3-5 perc), így a vezetőt nem kell sok időre kiszakítani a mindennapi feladataiból.

MINDIG KÉZNÉL VAN

Gyorsan és könnyen hozzáférhető: okostelefonon, tableten vagy PC-n. A vezetők azonnali segítséget kapnak, akár az irodában dolgoznak, akár üzleti úton vagy épp ügyfélnél vannak. Gyakorlati támogatást nyújt szükség esetén, bárhol, bármikor.

SZÓRAKOZTATÓ

Játékos elemek szórakoztatóvá teszik a használatot és segítik a motiváció fenntartását a fejlesztési folyamatban.

Az Act2Manage egy olyan innovatív, viselkedésváltozást segítő eszköz, ami lehetővé teszi menedzserek számára a lean szemléletű vezetői és szakmai képességeik fejlesztését és a munkavállalói elkötelezettség növelését. Emlékeztetőkkel és nyomon követő funkcióval támogatja a megszerzett tudás gyakorlatba ültetését, és játékos elemekkel teszi élvezetessé a tanulást.

ELŐNYÖK, TULAJDONSÁGOK

TAPASZTALATI TANULÁS

A felhasználók konkrét vállalásokat tesznek, teendőket határoznak meg maguknak, hogy ki tudják próbálni a tanultakat a munkájukban. Az alkalmazás nyomon követi a teendők teljesülését, és különféle üzenetekkel emlékezteti a vezetőt azok elvégzésére.

EGYSZERŰSÉG

A tartalom könnyen érthető és alakítható a különböző felhasználói csoportok igényeinek megfelelően. Mindez lehetővé teszi, hogy a vezetők a lehető legrelevánsabb tartalmakat érjék el, és hatékonyan használják fel az értékes idejüket.

JÁTÉKOS

Életszerű, gyakran felmerülő  vezetői kérdésekre, dilemmákra, lean szakmai szituációkra ad választ. Vicces trófeák, pontrendszer és tanulási kihívások segítik a motiváció fenntartását.

KÖZÖSSÉGI TANULÁS

A beépített üzenőfalon a csapattagok megoszthatják egymással a gondolataikat, felhívhatják a figyelmet egy-egy problémára, lehetőségre, így segítve egymást a fejlődésben.

ON-THE JOB

A tanulás bárhonnan, bármikor végezhető, folytatható és újrakezdhető, amikor a vezetők szükségesnek érzik. Választ kereshetnek az éppen aktuális problémájukra vagy haladhatnak kurzusszerűen is általános vezetői ismeretek, emberek és folyamatok vezetése témakörökben.

TUDOMÁNYOS ALAPOK​

A viselkedéstudomány, a pozitív pszichológia és a játékosítás bizonyított hatása támogatja a vezetőket a fejlődésük során abban, hogy erőfeszítéseik valós teljesítménnyé alakulhassanak.

HOGY MŰKÖDIK?

VÁLASZD KI A TÉMÁD VAGY KERESS EGY KÉRDÉST CÍMSZÓ ALAPJÁN
OLVASD EL A JAVASLATOKAT
TÖLTSD KI A TESZTET, HOGY ELLENŐRIZD A MEGÉRTÉSED
ÁLLÍTS BE VÁLLALÁST AZ ÚJ TUDÁS GYAKORLATBA ÜTLETÉSÉHEZ

Tanulási utak

Tanulási utak

Amellett, hogy az Act2Manage támogatja a felhasználókat a mindennapi vezetői dilemmáik megoldásában, a kurzusszerű használathoz a tartalmakat háromféle módon tettük testre szabhatóvá: 1) a felhasználó saját tanulási utat állíthat össze a preferenciáinak és az érdeklődésének megfelelően, 2) mi magunk is összeállítottunk tanulási utakat általános vezetői ismeretek, emberek vezetése és folyamatok vezetése területén, 3) aktuális szervezeti témák, változási kezdeményezések támogatására is létrehozhatunk egyedi tanulás utakat.

Haladás nyomon követése

Haladás nyomon követése

A fejlődést nagy mértékben elősegíti a rendszeres utánkövetés és az előrehaladás monitorozása. Az Act2Manage applikáció Előrehaladás menüpontjában egy helyen lehet megtekinteni az eredményekkel kapcsolatos adatokat, mint az összegyűjtött pontok és trófeák, a befejezett tartalmak, a beállított és elvégzett teendők, valamint a munkatársaknak adott pozitív visszajelzések. Emellett a Vezetői értékelés funkció is használható a haladás nyomon követésére, a visszajelzési ciklus megismétlésével három havonta.

PARTNEREK, AKIK BIZALMAT SZAVAZTAK AZ ACT2MANAGE APPLIKÁCIÓNAK​

Innovatív technológia piacvezetőknek

RÓLUNK MONDTÁK

Innovatív technológia piacvezetőknek

0

felhasználó

0

ügyfél

0

% aktivitás

KÉRJ INGYENES HOZZÁFÉRÉST!

Írj nekünk LinkedIn-en!