Virtuális HR Workshop:

A talent és a high potential programok

Kerülj kapcsolatba remek HR-es szakemberekkel!

Szeretettel meghívunk a nemzetközi sikert aratott virtuális HR workshopunkra.

A legtöbb vállalat használ valamilyen módszert arra, hogy a munkatársak kompetenciáit, tudását, készségeit és képességeket felmérje és fejlessze. Ha mindenki legalább “megfelelő” szinten teljesít, az hatalmas versenyelőnyt jelent a vállalat számára – tartja a mondás. Ezért aztán a különféle kompetenciamodellek a toborzás-kiválasztásnak, a képzési tervek összeállításának és az alkalmazottak teljesítmény-értékelésének nélkülözhetetlen összetevőivé váltak.

Október 15, csütörtök | 10:30-12:00

Online HR workshop

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.

Dobay Róbert, a Mégis, mire számítottál? című szabadgondolkodású könyvében kutatások és adatok segítségével kérdőjelezi meg a tehetségprogramokban használt kompetenciamodellek ígéreteit:

Különböző gyakorlatokon keresztül Robi formabontó módon vonja be a workshop résztvevőit abba, hogy együtt fedezzék fel a csapdákat és a fél-igazságokat. Betekinthetsz a kompetenciákkal kapcsolatos tudományos kutatásokba és tippeket, megoldási javaslatokat kapsz jobb rendszerek tervezéséhez.

Dr. Dobay Róbert olyan üzleti gondolkodó, változásmenedzser és képzés–fejlesztési szakember, aki bátran megy szembe a hagyományos vezetési és üzleti konvenciókkal. 

Szakterületei az üzlet – és vezetőfejlesztés, a szervezeti átalakítás és a változásmenedzsment. Nevét Magyarország 10 legnépszerűbb B2B influencere között jegyzik egy friss kutatás alapján. Mielőtt megalapította saját tanácsadó és L&D cégét, több nemzetközi vállalatban is felsővezetői szerepet töltött be.

„Mégis, mire számítottál?” című könyv szerzője, mely több olyan HR folyamatot, eszközt és gyakorlatot veséz ki, amelyet a munka világában alapigazságnak tartanak, és megmutatja, hogy miért annyira frusztrálók és népszerűtlenek pont azon munkavállalók körében, akiket állítólag szolgálniuk kellene.

Jelentkezz az online workshopra!

A workshopon max. 12 fő tud részt venni, ezért érdemes most lefoglalnod a helyed. 
Az űrlap kitöltése után visszajelzünk, hogy jelentkezésedet létszám függvényében tudjuk-e fogadni.

Túljelentkezés esetén elképzelhető, hogy újabb dátumokat is meghirdetünk.

A workshop magyar nyelven zajlik, ugyanakkor a munkalapok, melyekkel dolgozni fogunk angol nyelven íródtak.

Ne feledd, az online workshop időpontja: Csütörtök, Október 15. 10:30 – 12:00

Miért van az, hogy sok ötlet, humán folyamatintézményesített jógyakorlatamelyet a munka világában alapigazságnak tartanak, annyira frusztráló és népszerűtlen pont azon munkavállalók körében, akiket állítólag szolgálniuk kellene? 

A workshopon erre is fény derül!