Feliratkozás blogértesítőre

Rólunk mondták

Egy hiteles cégnek szüksége van idézetekre fontos emberektől
Dr. Sklánitz Antal

Continental-Temic

Igazgató

Dobay Róbert olyan kontrolling rendszert dolgozott ki számunkra, mely lehetőséget ad a Cost Improvement projektjeink gazdasági elemzésére - még összetettebb projektek esetén is - ami alapján stratégiai döntések születhetnek.

Brück Zsuzsanna

TATA Consultancy Sevices

A workshopon megtanultam a céljaimra koncentrálni és tudatosan építeni az erősségeimre. Nagyot javult az önbecsülésem.

Kovács Attila

Raiffeisen Bank Zrt.

Pozitív tulajdonságok tudatosabb használatának felismerése. Saját személyiségképem pozitív viszonyulása. Tudatos vezetői szerep továbbfejlesztésének külső támogatása.

Németh András

KPMG

A közös munka hozta előnyt abban látom, hogy ki lett mondva teljes plérum előtt néhány szükséges, de kellemetlen issue.

Dancs Anetta

M27 Absolvo Consulting

A workshop megmutatta, hogy melyik az 5 legdominánsabb erősségem. Magabiztosságot adott, illetve azt, hogy a jövőben ezekre az erősségekre építsek.

Poznai Andrea

Get Work Trend Kft.

A workshop előnye számomra, hogy rávilágított arra, milyen fontosak a pozitív gondolatok a munkatársaimról.

Nagy Terézia

Ericcson Magyarország Kft.

Struktúráltan, egészében látom azt, amit eddig ösztönösen tudtam. Kaptam segítséget, tippeket abban, hogy hogyan használjam ki még jobban az erősségeimet, és mit kezdjek azokkal a feladatokkal, melyek elveszik az energiámat. :) Köszönöm!

Majzik Ágnes

M27 Absolvo Consulting

Irodavezető

A veletek való együttműködésben számomra az volt a leghasznosabb, hogy egy új szemléletmódot ismerhettem meg, amivel azonosulni tudok, és a cég munkáját, eredményességét is nagyban elősegíti. Öröm volt Veletek együtt dolgozni, remélem lesz folytatás!

Zaharia Gabriella

TATA Consultancy Services

HR Manager

Számomra fontos volt, hogy a team találjon olyan célt, amivel mindenki egyetért és ami mindenkit motivál, és ez sikerült. Jó volt, hogy végigbeszéltünk dolgokat, az ötletek, amiket adtál, a tapasztalatok, amiket megosztottál előre vittek, illetve más perspektívát nyújtottak. Az utókövetés és a számonkérés már rajtunk múlik.

Gyurácz-Németh Iván

M27 Absolvo Consulting

Ami nekem fontos tapasztalat és óriási érték volt, az az önismereti dimenzió. Amikor a többiek elmondták, hogy nekik mi jött ki a teszten, azon nem csodálkoztam, kívülről én is így láttam őket. Saját magamról viszont sokat megtudtam, nem is annyira újdonságot, hanem inkább megfogalmazódott konkrétan az, amit eddig csak sejtettem magamról, amit éreztem, de nem tudtam pontosan mi. Azóta sokkal könnyebb másokkal megértetnem, hogy dolgozzanak velem, tudom, kivel kell a hatékonyság érdekében összeállnom egy-egy projektre és ami talán a legfontosabb, tudom értékelni a saját egyéni ambícióimat, céljaimat, hogy ezek mennyire és hogyan válhatnak elérhetővé.