Feliratkozás blogértesítőre

Rólunk mondták

Egy hiteles cégnek szüksége van idézetekre fontos emberektől
Dancs Anetta

M27 Absolvo Consulting

A workshop megmutatta, hogy melyik az 5 legdominánsabb erősségem. Magabiztosságot adott, illetve azt, hogy a jövőben ezekre az erősségekre építsek.

Nikovics Anna

Magyar Telekom Nyrt.

Megismerhettem az erősségeimet, amelyek közül volt olyan, amelyről magam sem tudtam... Felállítottunk egy irányt, mely mentén el tudunk indulni, hogy minél hatékonyabban tudjam használni az erősségeimet.

Nagy Terézia

Ericcson Magyarország Kft.

Struktúráltan, egészében látom azt, amit eddig ösztönösen tudtam. Kaptam segítséget, tippeket abban, hogy hogyan használjam ki még jobban az erősségeimet, és mit kezdjek azokkal a feladatokkal, melyek elveszik az energiámat. :) Köszönöm!

Gyurácz-Németh Iván

M27 Absolvo Consulting

Ami nekem fontos tapasztalat és óriási érték volt, az az önismereti dimenzió. Amikor a többiek elmondták, hogy nekik mi jött ki a teszten, azon nem csodálkoztam, kívülről én is így láttam őket. Saját magamról viszont sokat megtudtam, nem is annyira újdonságot, hanem inkább megfogalmazódott konkrétan az, amit eddig csak sejtettem magamról, amit éreztem, de nem tudtam pontosan mi. Azóta sokkal könnyebb másokkal megértetnem, hogy dolgozzanak velem, tudom, kivel kell a hatékonyság érdekében összeállnom egy-egy projektre és ami talán a legfontosabb, tudom értékelni a saját egyéni ambícióimat, céljaimat, hogy ezek mennyire és hogyan válhatnak elérhetővé.

Győre Rózsa

TATA Consultancy Sevices

A workshop megerősített abban, hogy rendszeresen és módszeresen építenem kell magamat. Rávilágított olyan összefüggésekre, amikre még sose gondoltam. Figyelmeztetett arra, hogy a sorsomért, az életemért nekem kell tennem.

Sziva Miklós

Abesse Zrt.

Cégvezető

A Menedzsmentor nem olyan tanácsadó, mint az az orvos, aki megmondja, hogy milyen betegségeid vannak, majd ezután otthagy szenvedni - ők megoldják a problémákat.

Szekeres Eszter Klára

Get Work Trend Kft.

A workshop rávilágított, milyen fontos a támogató kommunikáció használata.

Kovács Attila

Raiffeisen Bank Zrt.

Pozitív tulajdonságok tudatosabb használatának felismerése. Saját személyiségképem pozitív viszonyulása. Tudatos vezetői szerep továbbfejlesztésének külső támogatása.

Kovács Nóra

M27 Absolvo Consulting

A workshop megerősített abban, hogy át kell gondolni a saját és a kollégáim erősségeit, ill. ennek megfelelően elgondolkodni a feladatok elosztásán.

Majzik Ágnes

M27 Absolvo Consulting

Irodavezető

A veletek való együttműködésben számomra az volt a leghasznosabb, hogy egy új szemléletmódot ismerhettem meg, amivel azonosulni tudok, és a cég munkáját, eredményességét is nagyban elősegíti. Öröm volt Veletek együtt dolgozni, remélem lesz folytatás!