Feliratkozás blogértesítőre

Rólunk mondták

Egy hiteles cégnek szüksége van idézetekre fontos emberektől
Szekeres Eszter Klára

Get Work Trend Kft.

A workshop rávilágított, milyen fontos a támogató kommunikáció használata.

Dr. Benyó Balázs

BME Irányítástechnika és Informatika Tanszék

Egyetemi docens

A vezetőfejlesztő program elgondolkodtatott, tudatosított néhány fontos dolgot, és adott hozzá egy struktúrát, ami mentén tovább lehet haladni.

Kovács Katinka

Magyar Telekom Nyrt.

A legnagyobb előny, amit a workshop adott, hogy megerősítést kaptam a már tudatomban lévő erősségeimnek, és ezt köszönöm a csapatnak.

Kiss Rebeka

Nestlé Hungária Kft.

GLOBE HR & Compliance Assistant

A worhsop határozottan új szemléletet adott, mind a munkám, mind a mindennapi magánéleti rutinjaimhoz.

Négyökrű László

Erste Leasing Zrt.

Termékfejlesztési Igazgató

A Menedzsmentorral a teljes cég jövőjét meghatározó stratégiai fejlesztések projektjén dolgoztunk együtt. Gyorsan és eredményesen feldolgozták, átlátták a feladat megvalósításának problémáit, kialakították a projekt működésének új kereteit és menetrendjét. Az IT és a termékfejlesztés közötti kapocs szerepét betöltve támogatták az üzleti elvárások informatikai nyelvre lefordítását és könnyebb érthetőségét. A konfliktusos kényszermegoldások helyett a minőség és érték került előtérbe, amire minden vezető törekszik.

Boros Anikó

Shell Hungary

Trainer, CEE

A Workshopon az önismeret egy újabb darabját rakhattam össze, használható infokat kaptam. Sokszor volt "...hogy én ezt miért nem fogalmaztam meg eddig" érzésem. Köszönöm!

Pomichal Ildikó

M27 Absolvo Consulting

Új szemléletet kaptam, ami a munkavállalót helyezi a középpontba, az erősségeire építve. Személyre szabott hozzáállást ismerhettem meg.

Győre Rózsa

TATA Consultancy Sevices

A workshop megerősített abban, hogy rendszeresen és módszeresen építenem kell magamat. Rávilágított olyan összefüggésekre, amikre még sose gondoltam. Figyelmeztetett arra, hogy a sorsomért, az életemért nekem kell tennem.

Hausmann Aliz

Nestlé Hungária Kft.

Training & Learning Assistant

A közös munka hozta előny a csapat sokszínűségének megállapítása, de ettől függetlenül képesek vagyunk az együttműködésre. Továbbá, hogy megtudtam, a Gap-eket hogyan lehet ki küszöbölni.

Horváth Henrietta

T-Systems HR központ

A workshop segített, hogy hogyan juthatok el az erősségeim megfogalmazásához. Tetszettek azok az eszközök, technikák, amelyekkel a gyakorlatban ezeket tudatosan megpróbálhatom erősíteni, kamatoztatni, előnyt kovácsolni.