Feliratkozás blogértesítőre

Rólunk mondták

Egy hiteles cégnek szüksége van idézetekre fontos emberektől
Méh Lajos

T-Systems Magyarország Zrt.

Olyan szimpatikus emberek ismertem meg ezáltal, akik visszaigazolást adtak és megerősítették bennem, hogy mik az erősségeim. A workshop ötleteket adott ezen erősségeknek a jelenleginél nagyobb kihasználására.

Dr. Márki Ferenc

BME Híradástechnikai Tanszék

Egyetemi docens

Rengeteg gond volt a munkakörnyezetemben. A vezetőfejlesztő program során, strukturált formában, egyértelművé vált számomra, hogy mit kellene másképpen csinálni, hogy céltudatosan lehessen eredményeket elérni.

Mészáros Zsuzsanna

Magyar Telekom Nyrt.

A közös munka előnye, hogy rávilágított, hogy van stratégiai beállítottságom. És rájöttem, hogy nem ok nélkül fogok gyorsan befejezhető dolgokba.

José Espinosa

TATA Consultancy Sevices

Világosabb vált számomra, hogy nekem kell mutatni a vezetőmnek miben tud haszna venni az én erősségeim, hogy a karrierem sikeres útban lendüljön.

Gyurácz-Németh Iván

M27 Absolvo Consulting

Ami nekem fontos tapasztalat és óriási érték volt, az az önismereti dimenzió. Amikor a többiek elmondták, hogy nekik mi jött ki a teszten, azon nem csodálkoztam, kívülről én is így láttam őket. Saját magamról viszont sokat megtudtam, nem is annyira újdonságot, hanem inkább megfogalmazódott konkrétan az, amit eddig csak sejtettem magamról, amit éreztem, de nem tudtam pontosan mi. Azóta sokkal könnyebb másokkal megértetnem, hogy dolgozzanak velem, tudom, kivel kell a hatékonyság érdekében összeállnom egy-egy projektre és ami talán a legfontosabb, tudom értékelni a saját egyéni ambícióimat, céljaimat, hogy ezek mennyire és hogyan válhatnak elérhetővé.

Kovács Nóra

M27 Absolvo Consulting

A workshop megerősített abban, hogy át kell gondolni a saját és a kollégáim erősségeit, ill. ennek megfelelően elgondolkodni a feladatok elosztásán.

Doktor Judit

OTP Bank

IT Fejlesztési Főosztályvezető

Róberttel való együttműködésünk során jelentős előrelépéseket tettünk, évek óta húzódó problémákat oldottunk meg hatékonyan és mindenki számára kielégítő módon. Konstruktív az alternatív javaslatok kidolgozásában, nagy hangsúlyt fektet az üzleti partnerekkel történő kommunikálásra, maximálisan figyelembe veszi a megrendelő igényeit s ezzel sikeresen olyan csapatmunkát kezdeményez, mely lehetővé teszi, hogy minden résztvevő a döntést magáénak érezze, s az így elért eredmény minden érintett számára a legideálisabb legyen.

Vazár Anita

Get Work Trend Kft.

A workhop szuper, nagyon jól összekovácsol!

Németh András

KPMG

A közös munka hozta előnyt abban látom, hogy ki lett mondva teljes plérum előtt néhány szükséges, de kellemetlen issue.

Dr. Lengyel László

BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Egyetemi docens

A vezetőfejlesztő program sok pozitív gondolatot adott, tetszett a képzés scope-ja és a sok apró, hasznos tipp.