Feliratkozás blogértesítőre

Rólunk mondták

Egy hiteles cégnek szüksége van idézetekre fontos emberektől
Magyar Telekom Nyrt.
László Linda

Magyar Telekom Nyrt.

Investor Relations

Robi kivételesen nyitott és pozitív ember, sok-sok erőt adott akár a kisebb, akár (éppen az adott pillanatban nagyon nagynak tűnő) problémák megoldásában, kezelésében. Több olyan dolgot tanultam tőle, amelyek elsőre közhelyesnek tűnhetnek, de nekem mégis sokat segített, hogy tudatosítsam, mit, miért és hogyan csinálok: mi az, amit igazán élvezek (hiszen zsigerből jön), és mi az, amit „muszájból” teszek meg. Hihetetlen meggyőzően képviseli azt az irányt, amely szerint a „gyengeség” valójában csak „nem erősség”, és ezzel az ég világon semmi gond nincs, hiszen nem lehetünk mindenben erősek. Ugyanakkor az erősségeinktől leszünk igazán különlegesek, és érdemes (amennyire lehet), olyan életkörülményeket teremteni, amikor ezeket a tulajdonságaimat tudom használni, mert így válhatok igazán sikeressé (kiegyensúlyozottá, elégedetté). A story-t megvettem, most már csak gyakorolni kell! A találkozóinkon nem csak újat tanultam, hanem egyben önbizalom dömpinget is kaptam. Nagyon köszönöm.

Azurák Zsolt

Magyar Telekom Nyrt.

Beszerzési igazgató

Robi személyében olyan szakemberrel dolgozhattam együtt akinek élő tapasztalatai vannak arról amiről beszél. A mindennapi életből hozott példákon keresztül sokkal jobban tudta érzékeltetni azt, hogy mit tudnék máshogy csinálni, új megvilágításba helyezte a vezetői szerepet és nem csak a vezető-csapat viszonylatára nézve hanem magát a vezetőt is teljes egészében annak személyes és közösségi jó értelemben vett ambícióival együtt. A vezetőfejlesztési folyamat a vezető erősségeit helyezi előtérbe és arra építi fel a jövőbeli lépéseket. Bár határozott tematika mentén haladtunk, de mindig tudtunk beszélni az aktuális problémáimról, feladataimról illetve arról ami foglalkoztat és mindig sikerült megtalálni azt kapcsot is melynek segítségével az aktuális feladatunkhoz tudtuk ezt kötni. Ezért érzetem nagyon hatékonynak a közös munkákat.

Szentesi Éva

Magyar Telekom Nyrt.

A közös munka rávilágított arra, hogy jobban koncentráljak a pozitív tulajdonságaimra, ill. erősségeimre, mint a gyengeségeimre. Jó volt ezt megfogalmazni, átgondolni, kimondani.

Hatrágyi Bertalan

A workshop felhívta a figyelmet az erősségek fontosságára, szerepére. Ennek tudatos ismerete megfogott, jelentősége nőtt a tudásomban.

Kepenyes Csilla

Magyar Telekom Nyrt.

Senior Procurement Manager

Könnyed, felszabadult, de mégis célravezető stílus. Használható, életszerű példák.

Kiss Dániel

Magyar Telekom Nyrt.

Delivery Manager - NG Program Directorate

Dobay Róbert interim menedzserként csatlakozott a rendszerintegrátori csapathoz. Erőssége, hogy a problémákat mindig az ember felől közelíti meg. Gyorsan felszínre hozza a kommunikációs és mélyebb rétegekben lapuló problémákat. A projekten töltött 3 hónap alatt újraszervezte a projekt csapat szerkezetét, a riporting line-t és a beszállítókkal való kapcsolattartást. Transzparensé váltak a státuszok, issue-k és a kockázatok.

Palotai Krisztina

Magyar Telekom Nyrt.

HR Competence Specialist

A Workshop nagyon bátorító volt, az erősségekre való koncentrálás tekintetében. Nagyon tetszettek az "erősnek érzem magam..." megfogalmazások. Nagyon köszönöm a lelkes és inspiráló munkátokat!

Fehér Fanni

Magyar Telekom Nyrt.

Senior Sourcing Specialist

Végre valahol az ember jó tulajdonságai, erősségei kerülnek fókuszba! Segít megerősíteni előnyös tulajdonságokat. Nagyon jó hangulatú, lendületes tréning volt!

Gábor Erika

Magyar Telekom Nyrt.

Az előny, amit a közös munka hozott, az a pozitív szemléletmód, erősségeinkre való koncentráció a gyengeségeink helyett. "Tudományos" visszacsatolást kaptam az erősségeimről, plusz építő jellegű tanácsokkal lettem gazdagabb!

Mészáros Zsuzsanna

Magyar Telekom Nyrt.

A közös munka előnye, hogy rávilágított, hogy van stratégiai beállítottságom. És rájöttem, hogy nem ok nélkül fogok gyorsan befejezhető dolgokba.

Fejes Ákos

Magyar Telekom Nyrt.

A workshop erősen elgondolkodtatott a saját hatékonyságomon... Az erősségeim megismerésével próbálom a jövőben a hozzám közel álló feladatokat kiragadni a tömegből, és eredményesen végrehajtani. KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LEHETŐSÉGET!

Nikovics Anna

Magyar Telekom Nyrt.

Megismerhettem az erősségeimet, amelyek közül volt olyan, amelyről magam sem tudtam... Felállítottunk egy irányt, mely mentén el tudunk indulni, hogy minél hatékonyabban tudjam használni az erősségeimet.

Kovács Katinka

Magyar Telekom Nyrt.

A legnagyobb előny, amit a workshop adott, hogy megerősítést kaptam a már tudatomban lévő erősségeimnek, és ezt köszönöm a csapatnak.

Bárdos Noémi

Magyar Telekom Nyrt.

Local Category Manager / Team Leader

Pozitív, inspiratív hangulat. Értékes, jól előadott és hasznosítható információ.

Jánosi Csaba

Magyar Telekom Nyrt.

Fókuszált az erősségekre, ami a mai multi világban szinte ismeretlen. Ezzel erősítette az önmagamról alkotott képet.

Vajda Norbert

Magyar Telekom Nyrt.

Senior Commodity Manager

Pontosabban látom, hogy milyen előnyi vannak annak,ha ismerem az erősségeimet, (és másokét) és azokra koncentrálok.

Varga Csilla

Magyar Telekom Nyrt.

A workshop rávilágított, hogy a munkám során tudatosan válasszak az erősségeimnek megfelelő feladatokat

Kiss Gergely

Magyar Telekom Nyrt.

Ismét sikerült valami újat megtudom magamról, így lassan megismerem önmagamat. :) A megismert erősségeimre építve a jövőben még könnyebben veszem az akadályokat.

Ponicsán Gábor

Magyar Telekom Nyrt.

Procurement Senior Manager

Erősségeimet jól definiálta, ill. a hatékonyabb felhasználásra is jó ötleteket adott. Például a vezetővel való hatékonyabb kommunikációhoz, a továbblépés és a célok megfelelő prezentálásához.

Báder András

Magyar Telekom Nyrt.

A workshop rámutatott az erősségeimre az életben és a munkában. Segíteni fog, hogy jobban összpontosítsak ezekre.

Boncsarovszky István

Magyar Telekom Nyrt.

Tudatos fókuszálás a személyes és szervezeti fejlődés és eredményesség javítására, továbbfejlesztésére. Gyakorlati ötletek, szempontok azonosítása a témában.

Bakos Máté Balázs

Magyar Telekom Nyrt.

Logistics Analyst

Rámutatott, hogy meg kell tanulnom képviselni magam a vezetőim előtt.

Jenei Beáta

Magyar Telekom Nyrt.

Ki merem próbálni, hogy milyen lenne a munka, ha az általam gyengébben elvégezhető feladatokat kihagyom, vagy átadom másnak! Ezt jó ötletnek tartom!

Fórizs Béla

Magyar Telekom Nyrt.

A közös munka előnye a saját magam megismerése volt. Továbbá az, hogy vannak olyan technikák, amiket nem, vagy rosszul használtam.

Tóth Adrienn

Magyar Telekom Nyrt.

"Szemléletesek" voltak az életszerű példák. Végig követhető volt az előadás, nem voltak unalmas részek.

Tóth Krisztián

Magyar Telekom Nyrt.

A workshop előnye, hogy gyakorlati ötleteket mutatott be, és életszerű példákon keresztül ismertük meg a tényeket a száraz, riportszerű elemzésen túl.

Rétvölgyi Balázs

Magyar Telekom Nyrt.

After Sales Manager

Ok-okozati összefüggéseket látok más szempontból is. A teszt eredménye elgondolkodtat, foglalkozok a jövőben ezekkel a pontokkal.

Laczkó Ervin

Magyar Telekom Nyrt.

Ami előnye származott a worshopnak, az a pozitív személetváltás, a negatívumok gyors elengedése, valamint az erősségeim kiemelése.

Galamb Eszter

Magyar Telekom Nyrt.

Próbálok jobban odafigyelni a sikerek tudatos megélésére, és kevesebb időt tölteni a kudarcokon való rágódásokon!

Kürti Zsuzsanna

Magyar Telekom Nyrt.

Megtanultam, hogyan kell kezelni a gyengeségeimet.

Csizmadia György

Magyar Telekom Nyrt.

A közös munka gyümölcse egyértelműen az Értékelő teszt volt számomra.

Gál Veronika

Magyar Telekom Nyrt.

Logistics Manager

Számomra az volt a legnagyobb érték, hogy mindenkinek megvan a maga erőssége, és ha ezeket megfelelően alkalmazza, akkor sikeressé válhat. Érdemes erre időt szánni.

Nagy Zsófia

Magyar Telekom Nyrt.

Megerősítettem magamban azt a tudást, hogy mi az, amit legjobban/legszívesebben csinálok. Rájöttem, hogy szükségem van arra, hogy folytassam a tanulást.

Kósa István

Magyar Telekom Nyrt.

A workshop rávilágított olyan erősségeimre, ami eddig ismeretlen volt számomra.

Nagy Sándor

Magyar Telekom Nyrt.

Tükör, amely megmutatta, hogy mosolyogva KELL élni. Follow up - follow me! :-)

Samu Edina

Magyar Telekom Nyrt.

Erősségeinket meghatározva további gondolkodásra serkentett a workshop.

Czank Zoltán

Magyar Telekom Nyrt.

Vendor Manager

Kell pár nap, amíg az elhangzott infók leülepednek, de annyi már most látható, hogy pár dolgon el kellett gondolkozni.

Ernszt László

Magyar Telekom Nyrt.

Felismertem, hogy nem a gyengeségeim fejlesztése, hanem az erősségeim kihasználása a fontosabb!

Nagy Attila

Magyar Telekom Nyrt.

Megpróbálom hasznosítani a workshop során tanultakat, érdekességeket. És figyelni fogom, máson észre veszek-e változást... :)