Feliratkozás blogértesítőre

Rólunk mondták

Egy hiteles cégnek szüksége van idézetekre fontos emberektől
M27 Absolvo Consulting Kft.
Baranyai Eszter

M27 Absolvo Consulting

Megismertem azokat az erősségeimet, amiket korábban nem fogalmaztam meg. Ezentúl tudok ezekre is tudatosan építeni.

Horgos Lénárd

M27 Absolvo Consulting

Ügyvezető

Egy volatilis piacon rengeteg lehetőség jön szembe, és bizony néha hajlamos elfelejteni a vezető, hogy melyikkel kell élnie, és melyekkel nem. A Menedzsmentorral való munka egyik nagy értéke az volt, hogy a szervezet pontosan kinyilvánította, meghatározta, hogy mikre kell fókuszálnunk, és milyen jónak tűnő lehetőségeket kell elengednünk, különben zűrzavar keletkezik. Emellett a kollegák erősségeinek feltárása, erre alapozva a folyamatok és feladatok átalakítása sokkal erősebbé tesz minket a piacon!

Majzik Ágnes

M27 Absolvo Consulting

Irodavezető

A veletek való együttműködésben számomra az volt a leghasznosabb, hogy egy új szemléletmódot ismerhettem meg, amivel azonosulni tudok, és a cég munkáját, eredményességét is nagyban elősegíti. Öröm volt Veletek együtt dolgozni, remélem lesz folytatás!

Kovács Nóra

M27 Absolvo Consulting

A workshop megerősített abban, hogy át kell gondolni a saját és a kollégáim erősségeit, ill. ennek megfelelően elgondolkodni a feladatok elosztásán.

Pomichal Ildikó

M27 Absolvo Consulting

Új szemléletet kaptam, ami a munkavállalót helyezi a középpontba, az erősségeire építve. Személyre szabott hozzáállást ismerhettem meg.

Dancs Anetta

M27 Absolvo Consulting

A workshop megmutatta, hogy melyik az 5 legdominánsabb erősségem. Magabiztosságot adott, illetve azt, hogy a jövőben ezekre az erősségekre építsek.

Gyurácz-Németh Iván

M27 Absolvo Consulting

Ami nekem fontos tapasztalat és óriási érték volt, az az önismereti dimenzió. Amikor a többiek elmondták, hogy nekik mi jött ki a teszten, azon nem csodálkoztam, kívülről én is így láttam őket. Saját magamról viszont sokat megtudtam, nem is annyira újdonságot, hanem inkább megfogalmazódott konkrétan az, amit eddig csak sejtettem magamról, amit éreztem, de nem tudtam pontosan mi. Azóta sokkal könnyebb másokkal megértetnem, hogy dolgozzanak velem, tudom, kivel kell a hatékonyság érdekében összeállnom egy-egy projektre és ami talán a legfontosabb, tudom értékelni a saját egyéni ambícióimat, céljaimat, hogy ezek mennyire és hogyan válhatnak elérhetővé.

Horgos Lénárd

M27 Absolvo Consulting

Az erősségek megtalálása jó dolog, ám sokkal nagyobb értéknek látom, hogy vannak utána "action"-ök, amivel hasznosítani lehet ezeket. A "hogyan vezess" gyakorlat nagyon tetszett!

Bach Veronika

M27 Absolvo Consulting

A workshop rávilágított az erősségeimre és hogy nem könnyű ezeket másoknak bemutatni. Az erősségkártya nagyon hasznos!

Gyurácz-Németh Iván

M27 Absolvo Consulting

Amit érzetem magamról az tudatosodott, de többet tudtam meg kollégáimról is. Hasznosnak voltak a tippek, hogy mit tegyen vagy mit ne tegyenek velem.

Dalnoki Nóra

M27 Absolvo Consulting

Az erősségeimet ismertem, tudatában voltam, de a segítségetekkel már el is tudom mondani másoknak, el tudom helyezni szélesebb kontextusban is, használni tudom, vagyis fejlődni tudok.

Végvári Zsuzsanna

M27 Absolvo Consulting

Pont akkor jött ez a workshop, amikor foglalkoztatott ez a téma! Mi az erősségem? Mi lesz a gyermekem erőssége? Kell a szemléletváltás!

Vasvári Zsombor

M27 Absolvo Consulting

A legnagyobb értéknek a saját erősségek felhasználásának és fejlesztésének konkrét lépéseit tartom.

Takáts Ildikó

M27 Absolvo Consulting

A workshop megerősített abban, amiben jónak éreztem magam, és már tudom, hogy hogyan használjam ki az adott területen a lehetőségeimet.

Horta Rita

M27 Absolvo Consulting

Tudatosabbá vált az erősségeim használata. A gyakorlatban is hasznosítható ismereteket sajátítottam el.