Feliratkozás blogértesítőre

Rólunk mondták

Egy hiteles cégnek szüksége van idézetekre fontos emberektől
Erste Leasing
Megyeri István

Erste Leasing Zrt.

CEO

A Menedzsmentor első feladata az új üzleti modell felépítésének kapcsán az új és meglévő folyamatok feltérképezése, és ez ehhez kapcsolódó work-flow engine előállítása volt. A következő lépésben a két kulcs rendszer (front-end és behajtói szoftver) specifikálásában, összehangolásában játszottak kulcs szerepet. Munkájukat az üzleti és back területek igényeinek, ötleteinek maximális figyelembevételével, hatékonyan végezték. A projekt során kiemelt fontosságú volt a területek közti kommunikáció és a bevonás. Tapasztalatom alapján ebben különösen erős a Menedzsmentor csapata.

Andreas Merz

Erste Leasing Zrt.

CFO

One of Robert's strenghts is his ability to quickly understand underlying processes and make meaningful suggestions for improvements. What makes him though outstanding compared to other consultants is, that he is not only suggesting the standard text book solutions, but jointly with all stakeholders develops unique and creative solutions. During our collaboration he not only managed to come up with efficient new processes, but at the same time helped to integrate the involved teams and get the buy in from everybody.

Négyökrű László

Erste Leasing Zrt.

Termékfejlesztési Igazgató

A Menedzsmentorral a teljes cég jövőjét meghatározó stratégiai fejlesztések projektjén dolgoztunk együtt. Gyorsan és eredményesen feldolgozták, átlátták a feladat megvalósításának problémáit, kialakították a projekt működésének új kereteit és menetrendjét. Az IT és a termékfejlesztés közötti kapocs szerepét betöltve támogatták az üzleti elvárások informatikai nyelvre lefordítását és könnyebb érthetőségét. A konfliktusos kényszermegoldások helyett a minőség és érték került előtérbe, amire minden vezető törekszik.