Feliratkozás blogértesítőre 

Dobay Róbert
Okostelefonon használható applikáció a vezetői fejlődés nyomon követésére!

 
Cservenyák Tamás

Rólunk

A Menedzsmentor csapata, egy több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakmai műhellyel, a Tudatos Vezetéssel arra a feladatra kötött szövetséget, hogy Magyarország és a környező régió meghatározó változásmenedzserei legyenek. Célunk, hogy a hosszantartó kiváló teljesítmény elérése érdekében ügyfeleink üzletvitelét hatékonyan és tartósan megváltoztassuk.
 

Alapelveink

 

A Menedzsmentor és a Tudatos Vezetés filozófiája egy irányba mutat, éppen ezért tudtuk a saját erősségeinkre támaszkodva meghatározni azokat az alapelveket, melyeket közös munkánk során egyaránt jellemeznekminket:

  • Egyszerű megoldásokban gondolkodunk,
  • Kisebb, inkrementális lépésekben haladunk hogy a dolgok tényleg meg is történjenek,
  • Élményt adunk az ügyfélnek,
  • Munkakontextusban dolgozunk és nem laborgyakorlatokat magyarázunk,
  • Erősségekre építünk és nem a gyengeségek kijavítására helyezzük a nagyobb hangsúlyt,
  • A tudom - csinálom szakadékot célozzuk, veled együtt csináljuk meg az észosztás helyett.


Tapasztalatunk szerint, az érzelmeknek elképesztően erős hatása van a gondolatvilágunkra, meghatározzák viselkedésünket, döntéseinket és a teljesítményünket, így a változás sikerének és az egyéni teljesítmény javulásának elsődleges záloga az érzelmi elköteleződésében rejlik. Senki nem fogja a vérét adni azért, hogy profitot termeljen valakinek, akit a legtöbbször nem is ismer, ezért nagyon fontos, hogy  megszerezzük a változási folyamatban résztvevők érzelmi elkötelezettségét, a buy-int.

Mivel a munka az életünk jelentős részét tölti ki, így szeretnénk, ha közben jól éreznéd magad; ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy a velünk való együttműködés a sikeren túl egyúttal élményt is jelentsen számodra. A mottónk: Leaders don’t learn from people they don’t like...


A közös munka sikere, naprakész menedzsment tapasztalataink mellett eltérő személyiségeinkből is fakad. Stílusunkban humor és provokáció egyaránt ötvöződik, megfűszerezve ezt olykor formabontó gondolkodásmódunkkal.
 

Tagságaink
 
  
Budai Máté

 
Andriska Csilla

 
Filep László
 


 
Gáll Anikó
 

Mándoki Alexandra