Feliratkozás blogértesítőre

Dr. Dobay Róbert olyan üzleti gondolkodó, coach, aki bátran megy szembe a hagyományos vezetési konvenciókkal. A hazai üzleti világban egyedülálló mennyiségű üzleti tapasztalattal rendelkezik üzletfejlesztés, vezetőfejlesztés, szervezet-átalakítás, és változásmenedzsment területén.

Gyakorlatias gondolkodásának, rendkívüli kreativitásának és szakmai felkészültségének köszönhetően húszas évei végére olyan csúcsra ért a karrierjében, amelyről sokan csak álmodoztak. Elég, ha csak azt említjük, hogy az IBM-EMEA Delivery Centre ügyvezető igazgatója vagy a Getronics - Global Service Centre vezérigazgatója volt.

2006-ban Róbert úgy döntött, kiszáll a mókuskerékből és új karriert kezd: tapasztalatait összegezve megalapította a Menedzsmentort, melynek célja, hogy a vállalkozások erősségeit, sajátosságait figyelembe véve lendítse előre a változásokat. A változások középpontjába a munkatársak, szervezetek erősségeit helyezi, így fektetve hangsúlyt a folyamatban résztvevők érzelmi elkötelezettségének megszerzésére. Alapelve szerint mindegy, hogy rövid vagy hosszú távon gondolkodunk, egy biztos: nem létezik mindenhol bevethető sablon, amely gyorsan látványos eredményhez vezet.

Megközelítésének hatékonyságát az bizonyítja a legjobban, hogy rövid idő alatt látványos változásokat ér el az üzletmenetben, amiről az ügyfelek rendkívül elismerően nyilatkoznak.

Instant vezetői támogatás okostelefonon, tableten és PC-n!

Dr. Dobay Róbert