Feliratkozás blogértesítőre

Andriska Csilla

Volt alkalmam kipróbálni több munkaterületet életem során. Dolgoztam nagyobb cégnél és kis vállalkozásban is. Mindig is szerettem azt, ha több mindenhez értek egy cégen belül.
 
Nagyon kíváncsi természetűnek tartom magam és ez a kíváncsiság vitt sok helyre életemben. Mikor megtaláltam az álláshirdetést a Mentornál, rögtön tudtam, hogy ez az állás nekem való. Korábban megtapasztaltam a coaching rejtelmeit is. Így nem áll messze tőlem ez a világ.

Amit itt megtudtam magamról, az nagyon megdöbbentő volt, mert miután megismertem a StrenghtsFindert és feketén fehéren láttam az adottságaimat, akkor állt össze a kép igazán magamról.
 
Hogy mik is az erősségeim?
 
Kommunikáció - Számomra jó érzés új embereket megismerni, kíváncsi vagyok rájuk. Könnyen beszédbe elegyedem akár idegenekkel is. Szeretem megismerni az ambícióikat, ezáltal megérteni, hogy mire van szükségük. Olyan emberekkel tudok igazán jót beszélgetni, akiknek nagyon fontos a személyes vagy szakmai céljuk elérése. Nem szívesen veszek részt felületes beszélgetésekben, akkor tudok igazán figyelni a másikra, ha izgalmas/mély/érdekes témákról beszélgetünk.
Kezdeményező - Miközben hallgatom a másikat, folyamatosan az adott témával kapcsolatos lehetőségeken gondolkozom. Mások eredeti ötletei előhozzák belőlem a kreativitást. Ha egy témában megoldást kell találni, minden gondolathoz pro és kontra érveket sorakoztatok fel, ezzel segítem a másikat a döntésben. Jól érzem magam ha elindíthatom a dolgokat, inspirálni tudom az embereket, hogy belevessék magukat az új feladatba. Jelmondatom: Let’s do this! Szeretek csapatban dolgozni, fontos számomra, hogy meghallgassanak, hogy kedveljen a környezetem, azok az emberek, akikkel együtt dolgozom.
Felelősségteljes - Saját elvárásaimnak felek meg, minél többet megteszek azért, hogy elérjem, amit kitűztem magam elé. Akkor érzem jól magam, ha folyamatosan csinálhatok valamit, leginkább olyat, aminek kézzel fogható eredménye van. Erős etikai alapokkal rendelkezem, mindent ennek megfelelően oldok meg.